Bogoljub Karić IZNENADIO goste: Na Daninoj svadbi ZABRANIO…

Svadba godine kako je mnogi vole da nazovu bila je upravo kod kćerke biznismena Bogoljuba Karića na kojoj je bilo prisutno oko 200 zvanica. Goste su zabavljali popularni folk pjevač Miroslav Ilić i Bogoljubova dobra prijateljica folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Na svadbi je sve blistalo a ponosni otac imao je jedan poseban zahtjev, te je voditeljki programa naradio da svim prisutnim gostima poruči na NE SMIJU mladu poljubiti, već samo da joj čestitaju stiskom ruke.

Ovu odluku ponosni otac je donio kako bi zaštitio svoju mezimicu, jer je u “drugom” stanju, te da je ne bi gosti zarazili. Voditeljka programa je nekolko puta ponovila da gosti NE SMIJU da ljube mladu i da joj ne prileze previše blizu, pa je i sama mlada u jednom trenutku uzela mikrofon od voditeljke i uputila par riječi samim gostima.

Ipak ono što je rekla iznenadilo je sve prisutne, koji su ostali zatečenim onim što su čuli.

Naime, mlada Danica je zahtjevala od gostiju da se udalje iz djela gdje treba da se vjenča sa svojim dragim Nikolom, kako bi imali prostor samo za sebe. Ona je naglasila da se vjenčava kao i svaki drugi par, te da ne radi ništa spektakularno i da ne vidi razlog zbog čega bi svi gosti bili prisutni u njenoj blizini?!

Danica je istakla da KONTROLU nad samim vjenčanjem preuzima ona kao što je to treba od samog početka. Gosu su bili iznenenađeni ponašanjem mlade, jer su ipak došli tu na veselje upravo zbog nje i njenog izabranika!

Mlada i mladoženja ZABRANILI su gostima da im donose poklone, te su naglasili ako žele da im nešto daruju da to bude novac na račun njihove humantirane organizacije.

Danica je sudbonosno DA izgovorila svom izabraniku Nikoli Stojilkoviću iz Vranja, pa mu je punac na kraju večeri “poklonio” vranjsko kolo.

Biznismen je kćerci Dani i zetu Nikoli poklonio medeni mjesec na egzotičnoj destinaciji.

(Alo)

(Foto: Ilustracija)