Da srce pukne: Otac tragično preminulog dječaka objavio fotografiju koja je rasplakala i najtvrđa srca

Selo Kozjak nadomak Loznice obavijeno je tugom i gorčnimo zbog izgubljenog mladog života, dječaka Radneka Nikodijevića koji je preminuo od sepse dobijene nakon loma ruke.

Bolnu tišinu u porodičnoj kući nesretnog dječaka prekinu jauci roditelja koji još uvjek ne mogu da vjeruju da njihovog sina nema više!

Radenkov otac, Milan Nikodijević na društvenu mrežu Facebook postavio je fotografiju svoga sina koji u krilu drži svoju godinu dana mlađu sestricu.

Ova fotografija izazvala je brojne reakcije građana i svi oni koji su je pogledali nisu mogli ostati ravnodušni. Fotogrfija pokojnog Radenka dok u krilu drži svoju sestricu rasplakala je i najtvrđa srca.

Otac je već jednom izjavio da se boji kako će njegova sedmogodišnja kćerkica reagovati kad sazna da joj je brat mrtav, “Bili su vezani kao dva goluba” – rekao je otac.

Zlatibor Lončar ministar zdravlja rekao je da je smijenjena direktorka Opšte bolnice u Loznici, nakon što je zdravstvena inspekcija utvrdila brojne propuste u liječenju.

Podsjetimo, osmogodišnji dječak Radenko Nikodijević preminuo je nakon liječanja u Opštoj bolnici u Loznici zbog preloma ruke i sespe koja ga je zahvatila. Zdravstvena inspekcija utvrdila je brojne nepravilnosti koje su se desile u toku liječenja malenog Radenka a koje su dovele do tragičnog rezultata.

(Urbano24.info/Telegraf.rs)