Evo nekoliko savjeta za brzo uređenje kose !

Često se desi da nam je kosa neuredna i lošeg izgleda a trebamo na brzinu izać van.Ako nemate vremena za fino uređnje, evo nekoliko korisnh savjeta kako na brzi način da sredite svoju kosu:

Pripremite kosi volimen-malo rukama razbarušite  kosu i nanesite lak za kosu oko korijena,a zatim je uobičajeno uredite.

Krajeve ravne kose pokušajte oživiti – razdvojite kosu u tri ili četiri dijela na vrhu glave i sa strane. Na svaki dio nanesite volumizirajući lak za kosu. Kosu narolajte viklerima (uzmite širinu 1,5 do 3 cm). Posušite kosu i ostavite viklere na kosi dok vam se kosa ne ohladi. Skinite viklere i stilizirajte kosu.

Kako srediti masnu kosu? ! -Nanesite malo dječijeg pudera i rasčešljajte.

Ako imate kovrče-pokvasite kosu vodom ili je lagano masirajte mokrim peškirom a zatim nanesite sprej za kovrče i pustite da se osuši.

Kako srediti šiške? !Nanesite pjenu za stiliziranje na šiške i četkom izvucite šiške prema van.Isfenirajte ih smjeru u kojem želite da vam stoje.

Kako srediti zapetljanu kosu? ! Nanesite regenerator u spreju na zapetljanu kosu. Pažljivo raščešljavajte češljom sa širokim zupcima počevši od krajeva. Za stvarno zapetljanu kosu nanesite silikonski proizvod prije raščešljavanja.

izvor: žena.hr