Jelena Karleuša OTVORENO priznala zbog čega nije nastupala u najluđoj noći!

Vijest da je Jelena Karleuša Novu godinu dočekala u krugu svoje porodice sa svekrom i svekrvom odjeknula je poput bombe, svi su nekako očekivali od dive poznavajući njenu energiju da će baš u najluđoj noći da dominira i da “nadmaši” sve kolegice sa estrade.

Međutim, ona je jedina pjevačica koja nije radila u novogodišnjoj noći, al ne zbog toga što nije imala posla već ISKLJUČIVO što to ona nije željela.

U razgovoru za “Telegraf” pop diva otkrila je razlog zbog čega ona ne mora da radi za Novu godini i ako je poznato da se baš u nobogodišnjoj noći uzimaju najveći honorari i da pjevači zadovoljno “trljaju” ruke.

Poznata po svom stavu Karleuša je otvoreno rekla da je ponosna što sebi može da priušti da ne radi za Novu godinu, te je velika privilegija svakom umjetniku koji sebi može da omogući da za doček Nove godine bude u krugu svojih najbližih.

“Ljudi da pričamo bez rukavica, ja sam udata za čovjeka MILIONERA! Ja NE MORAM da pjevam!” – kazala je otvoreno Jelena Kraleuša te dodala je je mnogo sretna jer je u novogodišnjoj noći bila sa svojom porodicom.

Pjevačica je razgovarala i o “Zvezdama Granda” te dodala da ima super odnos sa Viki Miljković i da uživa kaza se “zeza” na njen račun.

Kada ju je mlada voditeljka pitala šta treba da se desi u 2017. snimi duet sa Viki, Kareluša je kazala da je sve moguće i da se nikad ne zna, možda baš u ovoj godini budemo imali tu čast da poslušamo duet Jelena Karleuša – Viki Miljković.

Karleuša je otrila da kćerkicama vrlo rado pomaže u riješavanju domaćih zadataka ali i to da zna samo da sabira hiljade i hiljade, ponekad nešto i da pomnoži ali da ne zna nikako da oduzima i dijeli.

(Telegraf)

(Foto: Facebook Jelena Karleuša)