Karleuša OČAJNA: Hrvati, branite me! Njen VAPAJ iznenadio fanove.

Pop diva Jelena Karleuša poznata je kao osoba koja svima u lice kaže ono što misli. Od kako sjedi u žiriju “Zvezde Granda” Jelena je dokazala da nema dlake na jeziku i da zna da bude  čovjek sa velikm srcem.

Jelena pjevačica koja je najaktivnija na društvenim mrežama, uvjek prati dešavanja u zemlji i svijetu a često na Twitteru objavljuje svoje komentare.

Ova srpska pjevačica burno je reagovala na pomenutoj društvenoj mreži povodom toga što je Hrvatska blokirala otvaranje jednog poglavlja u pregovorima Srbije sa Evropskom Unijom.

Jedan hrvatski portal prenio je Karleušin twitt uz naslov “Srpska cajka ruga se Hrvatima!”, što je prozivelo mnogobrojne komentare na račun Jelene Karleuše.

Svi komentari upućeni pop divi Jeleni Karleuši bili su  uvrijedljivog sadržaja. A ona kao osoba koja je poznata da voli da vodi polemiku preko interneta nastavila je da niže objave, pa se sukop Jelena Karleuša – Hrvati baš rasplamsao.

Zadni twitt koji je pomenuta pjevačica objavila bio je upućen njenim kolegama sa hrvatske muzičke scene,a glasi ovako:

“Kao što sam ja branila hrvatske zvijezde od napada u srpskim medijima, očekujem da i hrvatske kolege sad reaguju zbog mene tamo! Stop mržnji!!!” –  napisala je pjevačica.

Sada je sve na Jeleninim hrvatskim kolegama, a da li će se neki od njihoglasiti i stati u Karleušinu odbranu ostajemo da vidimo?!

(Srbija Danas)

(Foto: Facebook/Ilustracija)