Karleuša RAZLJUTILA kolege u žiriju: Zbog ovoga su joj svi OKRENULI leđa

Muzička emisija “Zvijezda Granda” svake sedmice je sve gledanija. Kandidati daju sve od sebe kao bi se što bolje predstavili strogom žiriju, a svi oni koji se odluče da pjevaju “narodnu” muziku bivaju izloženi na milost i ne milost komentarima Jelene Karleuše.

Naime, Jeca je poznata da nema dlake na jeziku i da uvjek otvoreni kaže ono što misli, naročito kada je riječ o narodnjacima.

Ovoga puta i sama Karleuša nadmašila je samu sebe, jer je uspjela da se posvađa sa svim kolegama u žiriju, pa čak i sa stručinim žirijom u čijem su sastavu Snežana Đurišić i direkotor Granda Saša Popović.

Kandidatkinja Svetlana Žeželj, žiriju i publici se predstavila sa numerama folk pjevačica Jane “Odvedi me srećo” i Šemse Suljaković “Svako me proleće na tebe seti”,  njen nastup ostaće zapamćen po pravom haosu i svađi samog žirija.

Pop diva Jelena Karleuša potrudila se da popljuje muziku “Južnog vetra” ali je naišla na oštre kritike svih članova žirija. Njoj se nije svidio nastup mlade Svetlane.

“Kada već pjevaš ove seljoberske pjesme, onda ih barem zakivaj kako one trebaju da se pjevaju, a ne ovako da mjaučeš! Ili rokaj kao Šemsa… ili ne biraj Šemsine pjesme! Ovako, to je bilo mlako, a gluva nisi.” – kazala je Karleuša, te naišla na osude svojih kolega u žiriju.

Prvi se u raspravu sa Jelenom uključio Aca Lukas koji nije mogao da prećuti ove Jecine riječi, te joj “očitao lekciju” i objasnio zbog čega je “Južni vetar” toliko važan.

Jelena je kazala da se svi Beograđani stide muzike “Južnog vetra” i da je vrijeme da počnu da gledaju naprijed.

U raspravu sa Karleušom uključila se i Snežana Đurišić a direktor Granda morao je da smiruje nastalu situaciju.

(Telegraf)

(Foto: Printscreen TV Prva)