NAUČILA JE LEKCIJU: Majka joj obrijala glavu kao kaznu zbog vrijeđanja BOLESNE djevojčice!

Veoma uznemirujući snimak pojavio se na You Tube, na kojem se vidi kako jedna majka brije kosu  svojoj kćerci, dok djevojka bezpomoćno plače i moli je da prestane.

Mnogi korisnici You Tuba koji su pogledali ovaj uznemirujući snikam ostali su šokiran saznanjem šta je najtjeralo majku na ovako drastičan potez.

Naime, djevojka se u školi ismijavala i rugala djevojčici koja je oboljela od raka, pa ju je majka željela naučiti lekciju koju će naravno pamtiti do kraja života, ali isto tako majka je željela poslati poruku i drugim osobama koje ismijavaju oboljele da i oni mogu vrlo lako postati predmt ismijavanja.

Pored videa koji je postavljen pisalo je: ” Ova djevojka u školi je matletirala djevojčicu oboljelu od raka pa joj je majka zbog toga obrijala glavu!”

Na snimku se vidi djevojka duge crne kose kako čuči na podu, vrišti, plače i moli majku da prestane, dok iznad nje stoji žena plave kose sa mašinicom u rukama i djevojci skida pramen po pramen kose!

Gotovo pa niko nije mogao ostati ravnodušan na ovaj snimak, mnogi su osudili majku da je previše burno reagovala, te da je počinila grijeh kao i njena kćerka, ali bilo je mnogo onih koji su svojim komentarima podržavali majku, te du pisali da je majka u pravu što je tako postupila.

Mnogi su komentarisali da se nadaju da je djevojka naučila lekciju koju joj je pokazala te da će u buduće biti bolja osoba koja neće ismijavati bolesne i nemoćne.

(Urbano24.info/Atraktiva)

(Foto: YouTube Printscreen)