Odlična maska za lice, BEZ HEMIJE, koja uklanja PODOČNJAKE brzo i efikasno

Podočnjaci nastaju od niza različitih faktora, najčešći uzroci nastanka podočnjaka su neispavanost, predug boravak pred televizorom ili računarom, a mogu biti i simptomi zdravstvenih problema, poput bolesti, bubrega, jetre, alergije…

Podočnjaci mogu biti i genetski naslednji, znači ako vam roditelji imaju probleme sa podočnjacima i vi imate velike šanse da ih dobijete.

Na tržištu postoje razne vrste krema i korektora koje pokušavaju da neutrališu podočnjake, ako ste ih već koristili i nisu vam bili od pomoći, mi vam predlažemo jednostavan recept kako da uklonite podočnjake prirodnim putem.

Ovaj recept ne sadrži hemijske proizvode, a sve što vam je potrebno su KAFA i KOKOSOVO ULJE.

Da dobro ste pročitali, jednostavni sastojici a imaju veoma dobar i pozitivan učinak na naše lice, i na najkritičnije područje oko očiju.

Masku ćete vrlo lako pripremiti, tako što ćete malo kafe pomiješati sa nekoliko kapi kokosovog ulja, dobro izmješati da se masa sjedini i laganim vrhom prsta nanijeti na kritično područje.

Masku ostavite da djeluje oko 20 minuta, treba da se podpuno osuši na licu, dok se maska osuši, korisni sastojci iz kafe i kokosovog ulja će upiti u vašu kožu.

Kada se maska osušila sklonite je sa lica, pomoću maramice, i lice operite na uobičajan način.

Ovaj postupak ponavljajte, nekoliko puta u toku sedmice, maska će vam pomoći da se riješite nepoželjnih podočnjaka i odklonit će otoke sa vašeg lica.

Pijte dovoljno vode, pogotovo ako imate tamne podočnjake, ali izbjegavajte mnoge količine vode pred sami odlazak na spavanje.

Pazite na vaši izhranu, podočnjaci nastaju ako imate manjak vitamina K i B1.

izvor: uspesnazena.com