On je FASCINIRAO žiri Zvezde Granda: Mladi SARAJLIJA ODUŠEVIO sve u studiju

Iz subote u subotu muzičko takmičenje “Zvezde Granda” postaju sve zanimljivije i gledanije, a takmičari pokušavaju dati svoj maksimum kako bi se što bolje predstavili žiriju od čijih glasova zavisni njihova muzička sudbina.

U protekloj emisji svoju “sreću” isprobao je i mladi 21-godišnji sarajlija Aldin Osmanković.

Aldin se žiriju predstavio sa pjesmama od folk pjevača Ljube Aličića “Njen oprištaj” i Enesa Begovića “Ne daju mi da te volim”.

Ovaj mladi sarajlija već u prvim taktovima prve pjesme osvojio je glasove od tajanstvenog člana žirija, Ane Bektute, Dragana Stojkovića Bosanca, Viki Miljković i Jelene Karleuše, dok na samom početku izvođenja druge numere glas mu je dala i Marija Šerifović, a Aca Lukas svoj glas čuvao za sami kraj, jer kako kaže uživao je slušajući mladića kako pjeva.

Svi članovi žirija imalu su samo riječi hvale za Osmankovića, a ovaj mladić sa osvojenih sedam glasova otišao je u baraž iz koje je naravno prošao u sledeći krug takmičenja.

Mnogi njegovi fanovi jedva čekaju naredni krug takmičenja u kojem će se pojaviti Aldin i svi vjeruju da će stići do samog finala a možda i pobijediti…

Pred nama je sve pa vidjećemo ko će ponijeti titulu ovogodišnje “Zvezde Granda”?!

(Urabno24.info)

(Foto: Printscreen YouTube)