POGODILA GA PJESMA: Veljko u majčinom zagrljaju dok ga ona GRLI i LJUBI!

Svetlana Ceca Ražnatović Novu godinu dočekala je na svadbenom veselju kod porodice Karić. Naime, srpska folk pjevačica odkazala je sve nastupe želeći da ispoštuje želju svog velikog prijatelja Bogoljuba Karića i pjeva na svadbi njegove kćerke Dane Karić.

Na svadbi je bilo prisutno oko dvije hiljade zvanica a goste je pored folk dive Svetlane Cece Ražnatović zabavljao i Miroslav Ilić.

Ceca je iskoristila priliku na svadbi i u jednom momentu čestitala Bogoljubu povratak u zemlji Srbiju, te mu poželjela da iz nje od sada odlazi samo na odmore.

Nakon završetka svadbenog veselja Ceca je odmah odputovala na Kopaoniku kako bi se pridružila Veljku i Anastasiji. Inače, mladi Ražnatovići Novu 2017. su dočekali na Kopaoniku.

Pjevačica i njena djeca zadržat će se nekoliko dana na Kopaoniku, a već prve večeri kada je stigla Ceca se sa svojom djecom uputila na nastup mlade i atraktivne Aleksandre Prijović, gdje se veselia duboko u noć.

Pored Svetlane Cece Ražnatović veselila su se i njena djeca Veljko i Anastasija, a u jednom trenutku Cecinog sina “pogodila” je pjesma “Imam ljubav, ali kome da jedam”, pa se okrenuo majci i počeo da pjeva.

Ceca ga je grlila i ljubila u čelo, a snimak dok Veljko pjeva pomenutu pjesmu a majka ga grli i ljubi postavili su na društvenu mrežu Instagram.

(Telegraf)

(Foto: Instagram)