Pop DIVA Jelena Karleuša Novu godinu dočekala uz roditelje svoga muža

Članica žirija popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”Jelena Karleuša najluđu noć u godini provela je u društvu svekrva i svekrve.

Pop diva nije željela da nastupa u novogodišnjoj noći i ako se to mnogo više plaća nego “obično” veče, ona je poželjela da novogodišnje praznike dočeka u krugu svoje porodice.

Pjevačicin suprug proslavljeni nogometaš Duško Tošić stigao je iz Istanbula kako bi praznike dočekao sa svojom najbližim, a najluđu noć u godini dočekali su sa svekrvom i svekrvom.

Jelenina majka Divna pohvalila se fotografijom sa sestrom Danijelom ali pozadina iza njih dvije bila je mnogo zanimljivija javnosti.

Naime, iza njihovih leđa vidjela se Jelena Karleuša kako sjedi za stolom s mužem i njegovim roditeljima, a da je miljenica svekrva i svekrve pokazuje i činjenica da zauzela poziciju upravu kod njih.

Pop diva se može slobodno pohvaliti da je najluđu noć u godini dočekala sa najvećim bogastvom – PORODICOM.

Mnogi njeni pratioci iznenadili su se kada su vidjeli da pjevačica Novu 2017. dočekala u krugu porodice uz pravu porodičnu atmosferu. To ne bi bilo ništa čudno da nismo svi navikli na Karleušin temperament i jaku energiju.

Ovim svojim činom pjevačica je još jednom svima pokazala da su joj porodica i miran porodični život na prvom mjestu i da njeno predstavljanje u javnosti nije ni slično njenom pravom životu!

Roditelji Duška Tošića i dalje žive u selu Orlovat, te nisu željeli da se sele kod sina i snajke Jelene Karleuše i ako za snajku imaju samo riječi hvale.

Kako oni kažu ipak im je najbolje u svom selu, tamo gdje su i navikli. Jelenin svekar i svekrva imaju samo riječi hvale za nju, te su joj mnogo zahvalni što im često dovodi unuke u posjetu.

Oni tvrde da je njihova snajka mnogo dobra i da je prirodna osoba, te da nije onakva kakva se predstavlja na televiziji.

Ekskluziva

(Foto: Facebook Divna Karleuša)