Pop DIVA nije birala riječi, oplela po direktoru GRANDA! On je matora SELJAČINA koji se dočepao…

Samoprozvana pop diva Jelena Karleuša pobrinula se da se posvađa sa “pola” estrade. Poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku jer uvjek kaže baš onako kako misli, zbog njenog ponašanja mnogi je osuđuju ali ima i mnogo svojih fanova koji joj poklanjaju apsolutnu podršku i razumijevanje!

Po mišljenju mnogih, muzičko takmičenje “Zvezde Granda” pretvorile su se iz jednog ozbiljnog takmičenja u “show Jelene Kareluše”, jer je ona najdominantnija ucijelom studiju i sve se vrti baš oko nje, takmičari su postavljeni u drugi plan.

Karleuša se tako pobrinula da i ovonedjeljna emisija bude u centru pažnje, a na red za provokacije stigao je i sam direktor Granda Saša Popović, kojeg je diva žestoko isprovocirala i prozvala ga MATOROM SELJAČINOM.

“Čim je došao do malo novca Saša Popović počeo je da kupuje skupe krpice i da se tripuje, a do tada nosio je stvari domaće proizvodnje!” – kazala je diva i dodala da je on matora seljačina.

I Aca Lukas našao se na divinom “tapetu”pa je opelela kritike i na njegov račun ali Lukas joj nije ostao dužan pa joj je žestoko uzvratio!

Vidjećemo u narednim emisijama kako će se Saša Popović i Jelena Karleuša razumjeti, možda nakon pogrdnih riječi koje je uputila direktoru Granda diva dobije i otkaz, a možda je ovo samo još jedan dio strategije da muzičko takmičenje postane još zanimljivije!

(Urbano24.info/Kurir)

(Foto: Printscreen/YouTube)