Posle OPASNIH kritika za novi spot oglasio je TOPALKO: Evo šta je rekao…

Novi spot popularnog folk pjevača Milana Topalovića Topalke naišao je na mnoge osude njegovih fanova, a posle svega oglasio se i sam pjevač koji je kazao da ga nimalo ne pogađaju negativni komentari.

Pjevač je kazao da ga nisu dodakli negativni i zli komentari, ta da svko ima pravo da kaže ono što misli.
Nakon svih optužni da njegov spot sa kćerkom Helenom podsjeća na incest, jer je Heleni u spotu dodijelio ulogu djevojke koja mu daje “ljubavnu terapiju”, pjevač je kazao da se NE OBAZIRE na takve komentare i da on radi svoj posao najbole što zna.

Topalko je rekao da su na počerku muzičke karijere dodicali svakorazni komentari ali da je sada to sve za njim, te da nema nikakav komentar na sve to. Pjevač se uporedio sa svjetskim šampionom Novakom Đokovićem pa je kazao kada Noleta mogu da ogovaraju i “pljuju” što ne bi jednog Topalka?!

“Ne obazirem se na negativne komentare, kada me budu hljebom hranili e onda će da mi bude važno njihovo mišljenje. Ja radim svoj posao kako znam najbolje i drago mi je da je spot privukao toliku pažnju.” – kazao je pjevač te otkrio damnogo očekuje od nove pjesme.

Milan se pohvalio da sam stoji iza ekranizacije nove pjesme. “Scenario za ovu pjesmu je moj, ja sam odlučio da se moja kćerka Helena pojavi u spotu i to je samo moja ideja.” – bio je jasan pjevač koji već drugu sezonu sjedi u žiriju muzičkoh takmičenja “Neki novi klinci”.

Ipak popularni pjevač otkrio je jednu tajnu i podijelio je sa svima da to je da ne bi volio da mu kćerka jednog dana krene njegovim stopama i postane PJEVAČICA.

(Alo)

(Foto: Facebook/Milan Topalovic Topalko)