POTRESNO: Dvogodišnja djevojčica plače pored majke koja se predozirala HEROINOM

U Massachusetts u gradu Lawrence nepoznati muškarac snimio je užasnu scenu iz supermarketa i taj video podijelio na društvenim mrežama kako bi upozorio sve one koji koriste droge da pogledaju šta im ona čini.

Droga koju koristite ne šteti samo vama, već i vašim najbližim, napisao je ovaj muškarac uz video koji je objavio.

Muškarac je snimio video u supermarketu na kojem se jasno vidi kako predozirana žena leži na sred marketa dok pored nje plače dvogodišnja djevojčica pokušavajući je probuditi!

Nesretno dijete nije znalo šta se dešava oko nje, plakala je dozivajući svoju mamu uz riječi “mama probudi se!”- dok je predozirana žena ležala nepomična.

Jecaji djevojčice nikoga nisu ostavili ravnodušnim, ljudi koji su se zatekli na mjestu nesretnog događaja odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je brzo došla i odvezla ženu.

Prolaznici koji su se zatekli na licu mjesta kažu da su kod žene našli heroin u torbi, o svemu je obaviještena i policija koja je za FOX25 potvrdila da će pritv predozirane žene podnijeti prijavu zbog zanemarivanja djeteta.

Mnogu su odmah prokomentarisali video nepoznatog muškarca, u komentarima uglavnom svi osuđuju nemarnu majku ali je bilo mnogo i komentara koji su osuđivali muškarca koji je sve snimio, uz obrazloženje, zbog čega nije odmah pomogao djevojčici, već ju je ostavio da plače pored “uspavane” majke!

Ipak svi oni koji su imali priliku da pogledaju užasni video, nisu mogli ostati ravnodužni na jecaje nesretne dvogodišnje djevojčice.

(Tuzlanski.ba)

Foto: Printscreen/YouTube