Potvđena tužna vijest: Od posledica SRČANOG udara preminula legendarna glumica!

Svjetski poznata glumica, legendarna 99 – godišnja Zsa Zsa Gabor preminula je u nedjelju od posledica srčanog udara u Los Anđelesu.

I ako je bila u poodmakloj životnoj dobi, ova vijest rastužila sve njene fanove.

Slavna glumica godinama je imala zdravstvenih problema sa kojima se uspješno borila, međutim, u nedjelju u ranim jutarnjim satima boraveći u svom domu doživjela je srčani udar i odmah je HITNO prebačena u bolnicu, ali na veliku žalosti nije joj bilo spasa.

Zsa Zsa bila je porijeklom iz Mađarske ali je u ranoj mladosti otišla u Ameriku i tamo ostvarila svoj san.

Glumila je u raznim filmovima a ono što je nazanimljivije kod je je da se udavala čak devet puta a iz drugog braka ima kćerku.

Nakon saobraćajne nesreće 2002 godine ova slavna Holivudska glumica bila je djelomično paralizovana. Glumila je u više od trideset holivudskih filmova, a neki najpoznatiji su : “MoulinRouge” Johna Hustona iz 1952. i “Touch of Evil” Orsona Wellesa iz 1958. godine, a pred sami kraj svoje karijere glumila je i samu sebe u filmovima “Naked Gun 2 And a Half”.

Davne 1989 godine njene slike preplavile su Ameriku ali ne zbog slave već što je na Beverly Hillsu ošamarila policajca. Zbog tog svog čina glumica je bila kažnjena sa čak tri dana zatvora!

Njen deveti muž i muž uz kojeg je i doživjela svoj kraj je Frederik von Anhalt sa kojim je bila u braku od 1983. Ono što je zanimljivo za ovu glumicu je i to da je njen osmi brak trajao samo JEDAN dan.

Poslednji ispračaj ove slvne holivudske glumice bit će naknadno obaviješten.

(Urbano/Avaz)

(Foto: Wikimedia)