Jelena RAZOČARANA Priju nazvala SELJANČICOM a sve zbog CECE

Kada je drugog januara atraktivna Aleksandra Prijović postvila fotografiju s najvećom srpskom zvijezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, na društvenu mrežu Instagram ni slutila nije kakvu pometnju će ta fotografija da izazove.

Naime, u “moru” komentara na pomenutu fotografiju našao je i komentar od pop dive Jelene Karleuše, koja se obratila Aleksandri kao jednoj finoj i slatkoj djevojci.

Karleuša je Priju savjetovala da izbriše fotografiju sa Cecom jer je ona osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca, te joj poželjela srećnu Novu godinu.

Međutim, mlada Aleksandra nije poslušala savjet Jelene Karleuše što je divu itekako razljutilo te je na Twitteru javno Prijovićki poručila:

“Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savjet… a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre!”

Podsjetimo, Prija je izbrisala fotografiju koju je objavila s nastupa u Kopaoniku gdje se družila sa Cecom i sve komentare, te tu istu fotografiju opet postavila na Instagram uz komentar da na svom profilu želi isključivo da širi POZITIVNU ENERGIJU.

Sada kada joj se Jelena Karleuša javno obratila ostaje da vidimo kako će Aleksandra da reaguje na njene prozivke i da li će nešto da odgovori Karleuši ili će joj jednostavno prešutjeti to što ju je nazvala SELJANČICOM.

(Telegraf)

(Foto: Facebook)