U novčaniku preminule SUPRUGE pronašao pismo koje ga je RASPLAKALO

Prava ljubav traje zauvjek i nije važno koliko čovjek ima godina ako je sretan i kraj sebe ima osobu koju voli.

Pravu ljubav doživjeli su bračni par Jimmiy i Billie Breland koji su šezdeset godina uživali u iskrenoj ljubavi iz koje su dobili svoju djecu a kasnije i unučiće.

Bllie je u slobodne vrijeme bila spisateljica i učiteljica, poznata po tome da uvjek zapisuje sve što treba da uradi naredn dan.

Ali ni jedna sreća ne može da traje vječno, pa tako ni Jimmiyova i Billina. Hladnog januarskog dana 2015.godine Billie je preminula u svojoj 83. godini života.

Iza sebe je ostavila svoju djecu i unučiće koje je mnogo voljela ali i supruga koji je bio njena podrška i ljubav cijelog života!

Ipak ova hrabra žena u poslednji trenutcima svoga života mislila je na muža i napisala mu poruku koju je on dva dana nakon njene smrti pronašao u novčaniku.

Jimmiy dva dana nakon smrti supruge u njenom novčaniku uočio cjeduljicu koja ga je rasplakala dok je čitao.

Poslednja poruke njegove žene upućena njemu glasila je:

“Nemoj plakati… jer sam otišla… molim te! Smij se jer sam živjela! Znaj da sam na sretnijem mjestu i to tamo gdje ćemo se ponovo sresti!”

Poruka prminule Billie upućena njenom mužu na društvenoj mreži Facebook podijeljena je preko deset hiljada puta, a mnogi mladi parovi maštaju da jednoga dana pronađu osobu koja će biti njihova “druga” polovina i sa kojom će moći dočekaju zrele godine.

(Novi.ba)

(Foto: Ilustracija)