Veliko slavlje u CECINOM domu: Pjevačica obilježila slavu Svetog Nikole uz mnogobrojne goste

Srpska majka, Svetlana Ceca Ražnatović juče je proslavila slavu Svetog Nikole. U pjevačicinoj vili na Dedinju bilo je veselo, pristigli su mnogobrojni gosti koji su željeli na taj posebni dan da budu u društvu folk kraljice i za  mnoge IKONE Cece Ražnatović.

U Cecinoj vili sve je bilo na “svom mjestu” organizacija i doček “na nivou” a sama pjevačica otkrila je da je za dobru organizaciju zadužena njena sestra Lidija koja se za svaku proslavu potrudi da sve bude kako treba. Ceca je kazala da joj sestra velika pomoć i podrška.

Prema riječima folk dive, ona nije imala vremena da se posveti pripremama za slavu Svetog Nikole jer je imala profesionalnih obaveza.

Svetlana Ceca Ražnatović uoči same slave imala veliki koncert u Švajcarskom gradu Cirihu, gdje je zabavljala svoje mnogobrojne fanove.

Pjevačica je odvojila nekoliko minuta za novinare te im je otkrila da posti sva četiri posta. Ceca je kazala da nije ljubitelj “polodova iz vode” te da više vole “plodove iz tora”, ali kad nešto mora onda joj i nije teško.

(Blic)

(Foto: YouTube/Printscreen)